Verhuur (grondverzet) materiaal

Verhuur van (grondverzet)materiaal

Voor de handige Harry onder ons is het mogelijk om verschillende machines te huren om het karwei zelf uit te voeren, zoals minigraver (2tons), trilplaat (groot en klein), steenknipper, stamper, rolsteiger en kamersteiger. De grotere machines worden alleen met machinist verhuurd.

Graafmachines (alleen met machinist)
Wielladers met stenenklem/stenenriek (alleen met machinist)
Diverse trilplaten, slagkracht van 2 tot 6 ton
Stamper
Aanhangers
Rolsteiger
Kamersteiger

van avendonk grond en infrawerken 6

Wilt u graag meer informatie over een of meerdere grondstoffen en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheid om het te laten bezorgen? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, per email of telefonisch.

Over het bedrijf

Van Avendonk Verhuur is in 2007 gestart met de verhuur van grondverzetmachines, trilplaten en steenknippers, aanhangers en steigers. In de loop der jaren heeft Van Avendonk het aanbod uitgebreid met het leveren van zand en cement, grond- en sloopwerken en containerverhuur voor het afvoeren van diverse afvalstoffen.  

We zijn een familiebedrijf

We zijn een familiebedrijf en mede daardoor zijn we altijd zeer gemotiveerd en nauw betrokken bij de projecten waaraan we werken. Bij ons maakt u kennis met de persoonlijke service, die u van een familiebedrijf mag verwachten. Ons team bestaat uit gemotiveerde en gedreven medewerkers, die met hun opleiding en ervaring u volledig van dienst kunnen zijn.

Waar wij voor staan

Kwaliteit, service, flexibiliteit, bereikbaarheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid vormen de kern waar we bij Van Avendonk Grond- en Sloopwerken voor staan. Onze gemotiveerde vakmensen zetten zich dagelijks met veel plezier in om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.