Over ons

Van Avendonk Grond- en Infrawerken uit Lage Mierde is gespecialiseerd in het uitvoeren van grond- en sloopwerken in opdracht van bedrijven en particulieren.

N

Waar wij voor staan

Kwaliteit, service, flexibiliteit, bereikbaarheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid vormen de kern waar we bij Van Avendonk Grond- en Sloopwerken voor staan. Onze gemotiveerde vakmensen zetten zich dagelijks met veel plezier in om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Wij zijn een familiebedrijf

We zijn een familiebedrijf en mede daardoor zijn we altijd zeer gemotiveerd en nauw betrokken bij de projecten waaraan we werken. Bij ons maakt u kennis met de persoonlijke service, die u van een familiebedrijf mag verwachten. Kwaliteit en service staan bij al onze werkzaamheden hoog in het vaandel. Ons team bestaat uit gemotiveerde en gedreven medewerkers, die met hun opleiding en ervaring u volledig van dienst kunnen zijn.

Rick van Avendonk

Rick van Avendonk

Oprichter en mede-eigenaar

Van jongs af aan wist Rick al dat hij nooit voor een baas wilde werken. Het zelfstandig ondernemen sprak hem aan. Rick heeft een opleiding gevolgd in de glastuinbouw en is in 1985 met zijn vader Piet een glastuinbouwbedrijf begonnen in Bladel. In 2003 heeft Rick in Reusel een glastuinbouwbedrijf bijgekocht, want het zelfstandig ondernemen beviel hem goed. Deze handige Harry paste samen met zijn vader Piet regelmatig machines aan om efficiënter te kunnen werken. Rick was altijd al geïnteresseerd in machines en besloot in 2007 een carrièreswitch te maken. Hij is toen het bedrijf Van Avendonk Verhuur gestart, waarbij hij vele jaren heeft mogen genieten van de hulp van zijn vader. Het bedrijf begon klein met een aantal minigravers en een vrachtwagen. Gedurende de jaren breidde het machinepark steeds verder uit en was er ook vraag naar andere producten en diensten. In begin 2021 kreeg het bedrijf een nieuwe naam, namelijk Van Avendonk Grond- en Infrawerken. Deze nieuwe naam beschrijft de huidige werkzaamheden beter.

Mirjam van Avendonk- van Herk

Mirjam van Avendonk- van Herk

Oprichter en mede-eigenaar

Na een VWO opleiding heeft Mirjam een management assistente opleiding gedaan. Ze werkt al vele jaren in een administratieve functie bij een fabrikant van diergeneesmiddelen. In 1992 leerde Mirjam Rick kennen. Al snel ging ze in de avonduren mee werken in het glastuinbouwbedrijf. In 1996 heeft Mirjam de administratieve werkzaamheden van de moeder van Rick overgenomen. Mirjam is regelmatig te vinden achter haar computer, waar ze de volledige administratie voor haar rekening neemt. Naast haar werk en het zorgen voor de vier kinderen en kleinkind vindt Mirjam het leuk om te korfballen, te fitnessen en zichzelf in te zetten voor de lokale carnavalsvereniging.

Bas van Avendonk

Bas van Avendonk

Mede-eigenaar

De oudste zoon Bas is na een opleiding in grond- en loonwerk aan de Helicon in Boxtel in 2018 toegetreden als mede-eigenaar van het bedrijf. Bas is vooral te vinden op zijn mobiele kraan. Naast hard werken vindt Bas het leuk om te motorcrossen en te stappen met zijn vrienden. Ook heeft hij een passie voor oude Amerikaanse auto’s. Wellicht heeft hij dit ontwikkeld toen hij voor zijn opleiding stage ging lopen in Amerika.

Jop van Avendonk

Jop van Avendonk

Allround medewerker

De jongste zoon Jop is nog bezig met een opleiding als machinist grondverzet bij SOMA College in Harderwijk. Jop is vaak terug te vinden op het erf of op zijn New Holland tractor. Naast zijn opleiding en werk heeft Jop interesse in alles met vier wielen en een motor. Deze passie deelt Jop met zijn vrienden, waar hij dan ook veel tijd mee doorbrengt.

Inge van Avendonk

Inge van Avendonk

Allround medewerker

De oudste dochter Inge heeft een opleiding als sociotherapeut in de forensische psychiatrie afgerond en is momenteel ook in deze sector werkzaam. Daarnaast vindt Inge het voor de afwisseling leuk om allerlei werkzaamheden uit te voeren in het bedrijf van haar ouders.

Wilt u graag meer informatie over een of meerdere grondstoffen en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheid om het te laten bezorgen? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, per email of telefonisch.