Zand & Cement

Zand & Metselcement

U kunt bij Van Avendonk terecht voor het afhalen of laten bezorgen van diverse soorten zand (los gestort of in big bags), zwarte grond en menggranulaat, en cement.

De volgende grondstoffen zijn op de werf af te halen of te laten bezorgen:

Metselzand
Vloerenzand
Grindzand
Straat- / ophoogzand
Zwarte grond
Menggranulaat (gebroken puin)
Brekerzand
Metselcement
Portland cement

U kunt terecht op onze werf om zand en/of cement zelf op te halen, maar wij kunnen het ook op locatie leveren, zowel los gestort als in big bags.

Wilt u meer informatie of bepaalde grondstoffen bij u thuis laten bezorgen? Neem dan nu contact op via ons contactformulier of bel 06-22476742 of 013 – 509 2300.

img 20200919 wa0036

Wilt u graag meer informatie over een of meerdere grondstoffen en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheid om het te laten bezorgen? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, per email of telefonisch.

Over het bedrijf

Van Avendonk Verhuur is in 2007 gestart met de verhuur van grondverzetmachines, trilplaten en steenknippers, aanhangers en steigers. In de loop der jaren heeft Van Avendonk het aanbod uitgebreid met het leveren van zand en cement, grond- en sloopwerken en containerverhuur voor het afvoeren van diverse afvalstoffen.

We zijn een familiebedrijf

We zijn een familiebedrijf en mede daardoor zijn we altijd zeer gemotiveerd en nauw betrokken bij de projecten waaraan we werken. Bij ons maakt u kennis met de persoonlijke service, die u van een familiebedrijf mag verwachten. Ons team bestaat uit gemotiveerde en gedreven medewerkers, die met hun opleiding en ervaring u volledig van dienst kunnen zijn.

Waar wij voor staan

Kwaliteit, service, flexibiliteit, bereikbaarheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid vormen de kern waar we bij Van Avendonk Grond- en Sloopwerken voor staan. Onze gemotiveerde vakmensen zetten zich dagelijks met veel plezier in om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.