Containerverhuur

Containerverhuur

Een container huren is zeker een gemak bij bv. een verbouwing. Vaak wordt er onderschat hoeveel puin of afval er uit een huis of tuin kan komen. Staat er bijvoorbeeld een verbouwing of renovatie van uw huis op de planning? Of wellicht dat de garage of zolder toe is aan een grote schoonmaak, of de tuin wordt weer eens grondig onder handen genomen? Dit zijn allemaal voorbeelden, waarbij een container uitkomst biedt.

Bij Van Avendonk kunt u een container huren voor het aantal dagen die u denkt nodig te hebben. U kunt deze containers handig gebruiken voor het afvoeren van puin, sloophout, bouw- en sloopafval, (zwarte) grond en/of andere soorten zand, tuinafval en snoeihout.

Het voordeel voor u is dat u al uw puin en afval op 1 plek kunt storten en dus niet meerdere keren per dag op en neer hoeft naar een milieustraat. Daarnaast kan een container veel meer laadvermogen aan en hoeft u dus ook geen zorgen te hebben over een eventuele aanhangwagen die overbelast wordt.

Wilt u graag meer informatie over het huren van een container? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, per email of telefonisch.

van avendonk grond en infrawerken 2

Wilt u graag meer informatie over een of meerdere grondstoffen en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheid om het te laten bezorgen? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, per email of telefonisch.

Over het bedrijf

Van Avendonk Verhuur is in 2007 gestart met de verhuur van grondverzetmachines, trilplaten en steenknippers, aanhangers en steigers. In de loop der jaren heeft Van Avendonk het aanbod uitgebreid met het leveren van zand en cement, grond- en sloopwerken en containerverhuur voor het afvoeren van diverse afvalstoffen.  

Wij zijn een familiebedrijf

We zijn een familiebedrijf en mede daardoor zijn we altijd zeer gemotiveerd en nauw betrokken bij de projecten waaraan we werken. Bij ons maakt u kennis met de persoonlijke service, die u van een familiebedrijf mag verwachten. Ons team bestaat uit gemotiveerde en gedreven medewerkers, die met hun opleiding en ervaring u volledig van dienst kunnen zijn.

Waar wij voor staan

Kwaliteit, service, flexibiliteit, bereikbaarheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid vormen de kern waar we bij Van Avendonk Grond- en Sloopwerken voor staan. Onze gemotiveerde vakmensen zetten zich dagelijks met veel plezier in om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.